Pravidlá cookies

Spoločnosť D&G Company s.r.o., so sídlom Ružinovská 1, 821 02, Bratislava, IČO 476 95 561 používa na tejto webovej stránke súbory cookie, ktoré sú tu použité za účelom merania návštevnosti webu, cielenia reklamy, prispôsobenia zobrazenia webových stránok www.ancug.sk. Cookie pre meranie návštevnosti webstránky a prispôsobenie zobrazenia webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu našej spoločnosti.

Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť sprístupnené ďalším spracovateľom, najmä prevádzkovateľom služby Google.

Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu a to pokračovaním v jej prehliadaní aj po upozornení zobrazenom v dolnej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: „Táto stránka používa súbory cookies. Pokračovaním v jej prehliadaní, súhlasíte s ich použitím. Zistite viac."

Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená ďalej pri jednotlivých marketingových cookie. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookie pre marketingové účely možno vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača.

Zhromaždené cookie súbory sú spracované najmä prostredníctvom služby Google Analytics, ktorú prevádzkuje spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Zozbierané cookie súbory sú následne spracované spoločnosťou Google Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Berte prosím v úvahu, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:
- požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
- požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
- vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
- požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – spoločnosť výmaz vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami spoločnosti
- v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Zverejnené stránky používajú cookies pre:
1. Google Analytics
2. Ostatné aplikácie, ktoré merajú výkon servera a hostingu webových stránok
3. Sledovanie obsahu košíka, ak budete používať našu aplikáciu Obchod
4. Spúšťanie dialógu "Varovanie o súboroch cookie" (ak sú povolené)
5. Za určitých okolností odkazujú na favicon

Publikované stránky môžu používať Google Analytics a tým pomáhať analyzovať ako používatelia používajú stránku. Cookie súbory Google Analytics zhromažďujú štandardné informácie o správaní návštevníkov v anonymnej podobe na internete. Informácie vygenerované súborom cookie o používaní stránky (vrátane IP adresy) sú prenášané do Googlu. Táto informácia je potom použitá na vyhodnotenie návštevníka webovej stránky a zostavenie štatistických správ ohľadne činnosti na stránke pre majiteľov stránok.

Nikdy sa nebudeme (a ani neumožníme žiadnej tretej strane) používať štatistický analytický nástroj pre sledovanie alebo zhromažďovať akékoľvek osobné údaje návštevníkov na Vašich stránkach. Google nebude spájať Vašu IP adresu s akýmikoľvek inými dátami Google. Ani my a ani Google nespojí, alebo sa nebude snažiť spojiť IP adresu s identitou používateľa počítača.

Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu:
Môžete sa rozhodnúť, či chcete prijať alebo odmietnuť súbory cookie pomocou ovládacích prvkov vo webovom prehliadači. Väčšina webových prehliadačov automaticky nastaví súbory cookies ako povolené, ale väčšinou je možné zmeniť nastavenia prehliadača tak, aby prehliadač cookies odmietal. Ak odmietnete cookie zmenou nastavenia v prehliadači, musíte si byť vedomí toho, že táto akcia môže zakázať niektoré funkcie na webových stránkach.

AKO ODSTRÁNIŤ COOKIE?
https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=sk